Afsluiten van een minilening

 Geld lenen  Reacties uitgeschakeld voor Afsluiten van een minilening
nov 122015
 

De minilening is een bekende en aan de andere kant ook beruchte lening. Niet zelden is de lening negatief in het nieuws gekomen en er zijn al veel aanbieders de revue gepasseerd die zich bezig hielden met louche zaken. Gelukkig veranderen tijden en door streng toezicht is het afsluiten van een minilening dezer dagen niet meer zo’n groot risico. Dat neemt echter niet weg dat u altijd op uw hoede moet zijn bij een nieuwe lening afsluiten en u goed dient te kijken hoe de kosten van uw lening precies door

Minilening vrij eenvoudig te verkrijgen

minileningEr bestaan veel leningen, maar van alle leningen blijkt het in de praktijk het meest eenvoudig om de minilening af te sluiten. Niet verwonderlijk, want er kunnen geen grote kapitalen worden geleend op deze wijze. In tegendeel zelfs, want veelal zal het maximum liggen tussen de 500 euro en de 1000 euro. Het spreekt dan ook voor zich dat de eisen voor een klein bedrag lenen een klein stukje lager liggen dan bij andere varianten waarbij bijvoorbeeld leningen van 10.000 euro of meer kunnen worden afgesloten. Toch moet u de voorwaarden van een minilening ook niet gaan onderschatten, want dan kunt u namelijk wel eens van een koude kermis thuis gaan komen. Doorgaans kan er alleen geld worden geleend door mensen die beschikken over een vast dienstverband en worden bijvoorbeeld studenten geweerd voor het lenen van geld. De minilening is dan ook zeker niet voor iedereen en dat er redelijk streng op wordt toegezien is maar goed ook, want het risico op boetes is bij de minilening namelijk reëel.

Boete betalen bij minilening

is het namelijk niet handig hieraan te gaan beginnen. Bij het vinden van de beste lening moet dit dan ook niet worden vergeten.

© 2012 Geld Marktplaats Privacy Policy | Contact Wat is geld